چرا بادام زمینی ؟in
در علم طب سنتی خواص بادام زمینی یا همان پسته شامی به صورت زیر گفته شده است:کمک به بهبود و تقویت طحال و ریهتقویت معده و کاهش درد های معدهکمک به درمان سرفه خشک کمک به ترمیم آسیب های سلولیحفظ و تقویت مغز و جلوگیری از آلزایمر و بیماری های ذهنی ناشی از پیریکمک به تسهیل جریان خون و گشاد شدن رگ ها که از بروز بیماری سکته جلوگیری میکندکاهش آلرژی در نوزادانی که مادران آنها در دوران بارداری بادام زمینی مصرف کرده اند کمک به لاغری و تناسب اندام و جلوگیری از پرخوری و کاهش اشتهاکاهش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفراکمک به درمان یبوست و ملینکمک به کاهش فشار خون و قند خوندرمان افسردگیدرمان و کمک به قطع شدن ریزش مو
نوشته شده در 04 مهر 1404
توسط
مهدی آقاجانپور
فهرست نوشتهها
دیدگاه خود را بنویسید